Descriere apartament

Marilyn&Audrey este situat la 50 m de str. Brailei,la 100 m de zona bancilor si la 300 m de Tribunal si Faleza Dunarii.Este un apartament in continua renovare si depunem eforturi pentru a fi la standardele celorlalte apartamente. Acesta este situat la parter astfel ca persoanele cu dizabilitati sau cei ce nu doresc sa foloseasca liftul pot opta pentru acesta.

Apartamentul are peste 39 metri patrati si este compus dintr-un hol la intrare de unde printr-o arcada se intra in bucataria modern utilata si dotata avand la dispozitie inclusiv cafea si ceai; tot din hol se intra in camera principala care ce are in componenta alb-negrul simbolistic al inceputului anilor cinematografiei moderne.

In camera exista "un colt cafea" compus din 2 scaune si o masuta de ratan,suport TV cu LED si DVD ce are 50 de canale diverse ,o canapea simpla marginita de o lampa inalta,dulapul unde puteti depozita bagajele.Pe mijlocul camerei se afla patul matrimonial de 160X200 cu asternuturi si prosoape schimbate pentru fiecare client in parte.Baia are o cada generoasa unde veti gasi produse de toaleta oferite-sapunele de hotel,gel de dus,sampon si spuma de baie.


Wi-Fi: da Aer Conditionat: da Cablu TV: da
Spatiu fumatori: fumatori Etaj: parter Tip baie: cada
Cuptor Microunde: nu Tableta: nu Metri patrati: 35
Pat suplimentar: 2500 lei/5

Cazarea in Galati NU trebuie sa fie scumpa si astfel poti sta in Galati incepand de la 12 euro/zi/pers.

Pe masura ce sederea ta la noi este mai lunga, pretul pe care il platesti pe noapte scade.

Tarif 1-5 nopti: da
Tarif 5+ nopti: 100lei/ 23Euro/ 25$/noapte
Tarif lunar: 90lei/ 20Euro/ 22$/noapte